Menu - Verre

Petit Verre

Velegnet til receptioner, business dining, til formelle og uformelle arrangementer eller som supplement til vores sharefood-menuer.

5 mundrette anretninger serveres i små gourmetglas.
I sammensætter selv jeres Petit Verre-menu og kan vælge mellem følgende kolde anretninger:


Kulmule rørt med kartoffel, syrnet fløde og dild
Krabbe rørt med syrnet fløde, frisée salat og granatæble
Laksetatar med cremet mild rygeost, radise crudité og sprødt rugbrød
Cremet mild gedeost med rødebede, appelsinskal og kørvel
Braiseret frilandsokse med estragonmayonnaise og jordskokchips
Braiseret frilandsgris med purløgsmayonnaise og kartoffelchips
Pocheret kylling med cremet mild rygeost, syltede agurker og croutoner
Friskost med trøffel, citron og smørstegt rugbrød
Vanilje-/ostecreme med skovbærgele og karamelliseret havre
Chokolademousse med stykker af kage, cremefraiche og saltristede mandler

Maden bliver altid leveret af en kok, der anretter og præsenterer maden. Kokkens timer er inkluderet i kuvertprisen.

Kuvertpris
5 Petit Verre glas til 195,- pr. pers. inkl. kok

 

Grand Verre
ANORAs cateringmenu anrettes primært i store gourmetglas, klar til at dele.
Vi kommer altid med minimum to kokke, der anretter og præsenterer maden. Kokkenes timer er inkluderet i kuvertprisen. I kan vælge om retterne skal serveres som sharefood til gæsterne ved bordene eller om I ønsker at opstille en buffet.

Vi har nøje sammensat en menu for jer bestående af både kolde og varme anretninger, der passer til årstiden.

Koldhævet surdejsbrød med pisket smør
Tørsaltet skinke og trøffelpølse med syltede sager og rød pesto
Laksetatar med cremet mild rygeost, radise crudité og sprødt rugbrød
Perlebygsalat med granatæble, skalotteløg, og ristede solsikkekerner
Kærnemælk-/cremefraiche dressing med purløg og citron
Langtidsstegt okse med kalvesky sauce
Let knuste kartofler med græskarpuré og løvstikke
En kombination af ovnristet selleri, pastinak og persillerod med rosmarin
Mørk chokolademousse med brudstykker af kage, cremefraiche og saltristede mandler

Kuvertpris
9 serveringer til 325,- pr. pers inkl. kok

 

Complet Verre
Ønsker I at sammensætte en menu bestående af både små og store gourmetglas, hvor Petit Verre eksempelvis anvendes som forret, fremsender vi gerne et tilbud og menuforslag.

Til Verre-menuerne beregnes som udgangspunktet ikke andet personale end kokke, men hvis I ønsker at benytte vores tjenere og opvasker, fremsender vi gerne et tilbud.